Amboseli National Park

 Kibo Safari Camp

 
Het mooie en gezellige Kibo Safari Camp is gelegen net buiten de parkgrenzen van Amboseli National Park. Het camp biedt een erg mooi uitzicht op de Kilimanjaro.

Het camp bestaat uit 73 recent gerenoveerde safaritenten welke erg mooi zijn ingericht. Vanaf uw veranda geniet u van de natuur om u heen, en kunt u soms Maasai met hun kuddes zien langslopen.

Kibo Safari Camp heeft een heerlijk zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen. Ook zijn er een giftshop, een gezellige bar en een restaurant. ‘s Avonds na het diner kan men nog even nagenieten bij het kampvuur, vaak gecombineerd met lokale Maasaidansen.

Een heel fijn camp dichtbij de parkingang van Amboseli!

 Ol Tukai Lodge

12

De ligging van de luxe Ol Tukai Lodge midden in het Amboseli National Park is uniek te noemen. U heeft een prachtig uitzicht vanuit de lodge op de Kilimanjaro en de savanne van Amboseli. Vaak zijn er veel olifanten, zebra’s en buffels te zien vanuit de lodge.

De 80 onlangs gerenoveerde kamers zijn in chalet-stijl gebouwd en beschikken allemaal over een eigen veranda.

De lodge beschikt over een mooi zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen, een giftshop, en de gezellige Elephant Bar, die een mooi uitzicht biedt over Amboseli en de Kilimanjaro.

Het eten in het restaurant, afwisselend in buffetvorm of keuzemenu, is van erg goede kwaliteit. Overdag kunt u buiten op het terras genieten van een lekkere lunch, ’s avonds wordt het diner in het restaurant geserveerd.

Na het diner worden er vaak Maasai dansen georganiseerd door de lodge.

De lodge beschikt verder over spa faciliteiten.

 Amboseli Serena Lodge

11

De luxe Amboseli Serena Lodge is gelegen in het Amboseli National Park, en wordt omringd door acacia bomen.

De mooie lodge kijkt uit over de Afrikaanse savanne en moerassen, waar vaker wilde dieren zoals olifanten, zebra’s, buffels, gnoes en antilopen komen drinken.

De 92 kamers van de lodge zijn gebouwd als Maasai manyatta’s, de hutten van de Maasai. Iedere kamer heeft mooie Afrikaanse muurschilderingen en is erg mooi afgewerkt met Maasai kralen en decoraties. Alle kamers liggen op de begane grond en hebben een veranda of balkon.

De lodge beschikt over een mooi zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen, een giftshop, en een gezellige bar met buitenterras, vanwaar u een mooi uitzicht heeft over de savanne en de moerassen. Hier wordt overdag ook koffie en thee geserveerd. Het eten in het restaurant, afwisselend in buffetvorm of keuzemenu, is van erg goede kwaliteit. Na het diner kunt u genieten bij het kampvuur met een gitarist op de achtergrond. Ook worden er vaak Maasai dansen georganiseerd.

De lodge beschikt verder over spa faciliteiten, gratis WiFi en een business centre.

 Sentrim Amboseli

13

Net buiten de park grenzen van Amboseli National Park, ligt het fraaie Sentrim tented camp. Vanuit het camp heeft u een prachtig uitzicht op de Kilimanjaro. Vanaf het “Kilimanjaro viewpoint” kunt u mooie foto’s maken.

De 60 luxueuze ruime safaritenten kijken alle uit op de Kilimanjaro, en zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben allemaal een eigen veranda.

Sentrim Amboseli beschikt over een mooi zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen, een giftshop, spa faciliteiten en een bar.

Het eten in het restaurant is in buffetvorm. De pizza’s welke u hier zelf kunt samenstellen zijn erg geliefd! Na het diner kunt u genieten bij het kampvuur, en er worden geregeld Maasai dansen georganiseerd door de lodge.

 AA Lodge Amboseli

14

AA Lodge Amboseli is een vrij nieuwe wat eenvoudigere accommodatie dichtbij Amboseli National Park gelegen. U kunt hier overnachten in een safaritent of in een cottage.

Vanuit de mooi aangelegde lodge heeft u een prachtig uitzicht op de Kilimanjaro.

De 60 kamers zijn comfortabel ingericht. Vanuit sommige kamers en tenten heeft u vrij zicht op de Kilimanjaro. Alle hebben een eigen veranda.

AA Lodge Amboseli beschikt verder over een mooi zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen, een giftshop, spa faciliteiten, en een bar.

Het eten in het restaurant wordt afwisselend geserveerd in buffetvorm of als keuzemenu. Na het diner kunt u vaak genieten van Maasai dansen, die georganiseerd worden door AA Lodge.

Bij boeking kunt u doorgeven of u het liefst in een cottage of in een tent slaapt. Wij zouden de tent aanraden voor de meer Afrikaanse bush experience! De prijzen voor beide zijn gelijk.