Lake Elementaita

 Sentrim Elementaita Lodge

  
De vrij nieuwe Sentrim Elementaita Lodge is gelegen aan Lake Elementaita. Het uitzicht vanuit de lodge over het meer is prachtig. De 86 kamers zijn allen comfortabel ingericht. De huisjes staan in een grote tuin aan het meer.

De lodge beschikt over een zwembad, waar het genieten is van het mooie uitzicht over het meer.

Het is een fijne plek om even te ontspannen tijdens de safari!

 Lake Elementaita Serena Camp

30
Aan de oevers van Lake Elementaita ligt het exclusieve Lake Elementaita Serena Camp. Het camp ligt in het Soysambu Wildlife Conservancy.
De 24 canvas kamers zijn mooi en luxueus ingericht, ruim van opzet, en hebben allen een veranda met prachtig uitzicht op het meer. De Flamingo Suite ligt dichtbij het meer, deze biedt ook een jacuzzi en een lounge.

Het camp beschikt over een zwembad waar u overdag heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast is er een mooi ingericht restaurant, lounge, bar en een boetiek. Massages kunt u ter plaatse boeken.

Vanuit het camp kunt u indien gewenst een gamedrive maken in het Lake Nakuru National Park. Ook kunt u een safari doen in het beschermde Soysambu reservaat, waar meer dan 450 verschillende vogelsoorten leven, alsook wilde dieren, zoals Rothschild giraffen, elanden, dikdiks, klipspringers en luipaarden. U kunt in het camp optioneel nachtsafari’s en wandelsafari’s boeken, net als bush dinners en sundowners.