Lake Nakuru National Park

 Sarova Lion Hill Game Lodge

25

Gebouwd tegen de heuvel “Lion Hill” ligt de Sarova Lion Hill Game Lodge. Vanuit de lodge heeft u een mooi uitzicht op Lake Nakuru en het nationale park. De lodge wordt omgeven door vele acacia bomen. De 64 standaard kamers zijn comfortabel ingericht en hebben een veranda met zitje. Sommige kamers bieden zicht op het meer, echter door de acacia bomen is het zicht vaak beperkt. Ook heeft de lodge 3 luxueuze suites.

De lodge beschikt over een zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen, een giftshop, spa services en een gezellige bar. De bar en het restaurant bieden uitzicht op het meer.

Het eten in het restaurant wordt geserveerd in buffetvorm en is van erg goede kwaliteit. ’s Avonds verzorgt een gitarist achtergrondmuziek tijdens het diner. Op het terras bij de bar worden ‘s avonds door de lodge traditionele dansoptredens georganiseerd.

Vanwege de hoge ligging kan het ’s ochtends en ’s avonds vrij koud zijn, zorgt u voor een lekkere warme trui!

 Flamingo Hill Camp

26

Dit is een van de weinige tented camps in de omgeving van Lake Nakuru. Dit eco-friendly camp besteedt een gedeelte van de opbrengsten aan de bescherming van bedreigde diersoorten.

Het camp bestaat uit 25 ruime comfortabele safaritenten, alle met een veranda met zitje, en van alle gemakken voorzien. De tenten bieden een mooi uitzicht over de vlaktes, waar vaak buffels, zebra’s en impala’s gezien worden.

Het camp beschikt over een zwembad met jacuzzi, een giftshop, bar en een gezellige lounge met openhaard waar u ’s avonds kunt genieten bij het vuur.

Het eten in het restaurant wordt afwisselend in buffetvorm of keuzemenu geserveerd.