Ol Pejeta Conservancy

 Sweetwaters Tented Camp

33

In het hart van Ol Pejeta Conservancy ligt het Serena Sweetwaters Tented Camp. Bij helder weer heeft u zicht op de Mount Kenya vanuit het camp. In het camp zult persoonlijke service en aandacht ervaren.

De 39 luxe safaritenten zijn mooi ingericht en bieden uitzicht op de drinkplaats. Sommige tenten zijn gebouwd op een houten platform. Alle tenten bieden een veranda of balkon met zitje. Onlangs is de nieuwe Morani-wing geopend, deze biedt 11 prachtige en zeer ruime tenten, waar u tegen een toeslag kunt verblijven.

In het hoofdgebouw, ofwel de voormalige boerderij, zijn het restaurant, de bar, souvenirwinkel, receptie en een gezellige lounge met openhaard gevestigd. Vanuit de bar en het Rhino restaurant kijkt u uit over de drinkplaats, die ’s avonds verlicht wordt. Het ontbijt en de lunch zijn in buffetvorm, het diner is een keuzemenu. Het camp beschikt ook over een zwembad, waar u lekker kunt ontspannen.

Tijdens uw gamedrive bezoekt u de chimpansee sanctuary, de enige in Kenia. De kans op het zien van de zwarte neushoorn is in Ol Pejeta ook zeker aanwezig, daar ze hier beschermd worden; het is de grootste zwarte neushoorn sanctuary in Oost-Afrika. U kunt in het camp indien gewenst nachtsafari’s en een Lion Tracking experience boeken, alsook kameelrijden, bush dinners en sundowners.

Dit camp is een pareltje in Laikipia!