Samburu Game Reserve

 Ashnil Samburu Camp

22

Aan de oevers van de Ewaso Ng’iro River ligt het luxe Ashnil Samburu tented camp. Het camp ligt in het Buffalo Springs reservaat. Vanuit het camp heeft u een mooi uitzicht op de rivier die veel wilde dieren aantrekt.

De 30 safaritenten zijn luxueus en warm ingericht en hebben alle een veranda met zithoek waar u kunt genieten van het mooie uitzicht op de rivier.
Het camp beschikt over een zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen, een giftshop, en een gezellige bar en lounge die uitzicht biedt over de rivier.

Het eten in het restaurant is meestal in buffetvorm, en van goede kwaliteit. ’s Avonds worden er vaak Samburu dansen georganiseerd door het camp.
Het camp biedt WiFi services.

Een heerlijk camp om te verblijven tijdens een safari in Samburu!

 Samburu Sopa Lodge

                                                       
De Samburu Sopa Lodge is hooggelegen in het Samburu National Park. De lodge biedt uitzicht op een drinkplaats, waar vaak veel wilde dieren op afkomen.

De lodge bestaat uit 30 cottages. Elke cottage heeft 2 ruime kamers, elk met 2 queen-size bedden, eigen badkamer en prive veranda met uitzicht op de heuvels en Samburu vlakten. De hoge plafonds zorgen dat de kamers luchtig en comfortabel aanvoelen.

De lodge is voorzien van een restaurant, lounge en bar met uitzicht op het park en een zwembad.

 Samburu Intrepids

24

Aan de oevers van de Ewaso Ng’iro ligt het luxueuze Samburu Intrepids tented camp. Samburu Intrepids ligt in het Samburu reservaat. Het camp is grotendeels op palen gebouwd.

De 28 luxe op palen gebouwde safaritenten staan langs de rivier, en bieden vanaf de veranda een mooi uitzicht op de Ewaso Ng’iro. De tenten zijn mooi en luxueus ingericht.

Het camp beschikt over een zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen, en een giftshop. In het midden van het camp zijn het restaurant en de bar gebouwd op een groot verandadek. Het eten in het restaurant is afwisselend in buffetvorm of keuzemenu, en is van erg goede kwaliteit.

 Samburu Simba Lodge


Aan de oevers van de Ewaso Ng’iro River ligt de Samburu Simba Lodge. De lodge ligt in het Buffalo Springs reservaat. Vanuit de lodge is er een mooi uitzicht op de rivier die veel wilde dieren aantrekt.

De 70 kamers zijn comfortabel ingericht en hebben alle een terras of balkon met uitzicht op de rivier en/of de savannes.

De lodge beschikt over een zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen, een giftshop, en een gezellige bar en lounge.

Het eten in het restaurant is meestal in buffetvorm. De lodge biedt WiFi services.

 Samburu Game Lodge

23

Mooi gelegen aan de oevers van de Ewaso Ng’iro River bevindt zich de comfortabele Samburu Game Lodge. De lodge ligt in het Samburu reservaat. Vanuit de lodge heeft u een mooi uitzicht op de rivier, vaak zijn er veel olifanten langs de rivier te zien!
De 61 kamers van de lodge zijn mooi ingericht. Sommige kamers bieden uitzicht op de rivier.

De lodge beschikt over een zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen, een giftshop en twee gezellige bars. Zowel de Crocodile Bar als de Vulturine Bar bieden beide uitzicht over de rivier. Dit geldt ook voor het restaurant. Het eten wordt geserveerd in buffetvorm. Diners worden vergezeld van achtergrond muziek.

In de vroege avond wordt er vlees en bot neergelegd voor de “Crocodile Bar”. Dit trekt krokodillen aan. Een mooie gelegenheid om krokodillen op korte afstand te zien!
Ook organiseert de lodge dagelijks ’s middags Samburu dansen voor haar gasten.