Taita Hills

 Sarova Salt Lick Game Lodge

39

Op een mooie locatie midden in de Taita Hills Wildlife Sanctuary, ligt deze unieke Sarova Salt Lick Game Lodge. De lodge is op palen gebouwd en de kamers en centrale ruimtes zijn via loopbruggen met elkaar verbonden. Het gebied rondom de lodge is niet omheind, de dieren kunnen dus onder de lodge doorlopen, erg mooi! Wilde dieren komen vaak drinken bij de drinkplaats vlakbij de lodge, u heeft hier mooi zicht op vanuit de lodge. Door een ondergrondse gang kunt u dichtbij de drinkplaats komen, waarbij u het wild van heel dichtbij kunt zien. U staat dan in een soort bunker.

De 96 kamers zijn gebouwd in de vorm van rondavels. De kamers zijn comfortabel ingericht, en bieden allemaal uitzicht op de drinkplaats.

In het “Bura” restaurant worden de maaltijden geserveerd in buffetvorm. In de “Vura” bar en lounge, boven het restaurant, kunt u genieten van het uitzicht, zowel binnen als buiten.

Wanneer u graag gebruik wilt maken van een zwembad, kunt u hiervoor terecht in de Sarova Taita Hills Game Lodge, op 8 km afstand.

Optioneel kunt u ter plaatse een avond gamedrive boeken, een leuke ervaring!

 Lions Bluff Lodge

40

Mooi gelegen in de heuvels van de Lumo Community Wildlife Sanctuary, onderdeel van Tsavo National Park en dichtbij Taita Hills Wildlife Sanctuary, ligt de Lions Bluff Lodge. Vanuit de kleinschalige lodge heeft u een mooi panoramisch uitzicht over de ondergelegen vlaktes.

De 12 rondavels zijn schitterend gelegen tegen de heuvels, en bestaan uit canvas tentzeil met makuti daken. Vanaf uw veranda, maar ook vanuit uw bed, heeft u prachtig uitzicht.

De lodge werkt samen met de lokale boeren; de maaltijden worden gemaakt met biologische producten afkomstig van de lokale boeren. Vanuit het restaurant en de lounge en bar heeft u een mooi uitzicht. ’s Avonds kunt u genieten van het openhaardvuur in de lodge.