Tsavo East National Park

 Ashnil Aruba Lodge

34

Midden in Tsavo East ligt de Ashnil Aruba Lodge. De lodge kijkt uit over de Aruba Dam, een natuurlijke dam die gevoed wordt door de Voi River, en welke veel wilde dieren aantrekt. Vanuit de lodge ziet u hier vaak dieren drinken.

De 40 luxe kamers van de lodge zijn gelegen in de tuin, en kijken uit over de vlakten en/of de Aruba Dam. De kamers zijn mooi en comfortabel ingericht, en hebben allemaal een mooi terras waar u vanaf uw stoel van het uitzicht kunt genieten. Ashnil Aruba biedt ook 6 comfortabele safaritenten, waar u tegen een toeslag kunt verblijven.

De lodge beschikt verder over een zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen en afkoelen (het kan vaak erg warm zijn in dit gebied!), een giftshop en een mooi aangelegde loungebar op een verandadek.

Het eten in het restaurant is in buffetvorm, en van goede kwaliteit.

Ashnil Aruba Lodge zet zich in voor het behoud van de natuur door water-, energie- en afvalbesparing. Ook hebben zij een succesvol “tree planting” project georganiseerd, waar ook Malika Travel een boom heeft geplant!

 Galdessa Camp

35

Aan de oevers van de Galana River, met uitzicht op het Yatta Plateau, ligt het exclusieve Galdessa tented camp. Vanuit het kleinschalige camp heeft u een spectaculair zicht op de rivier, waarin vaak olifanten en nijlpaarden baden. Het camp ligt in een gebied waar de zwarte neushoorn vaker gezien wordt.

De 12 luxueuze safaritented bungalows zijn ruim en mooi ingericht, en zijn gebouwd op een houten platform. Ze hebben alle een grote houten veranda met zitje, waar u kunt genieten van het uitzicht op de rivier. Alle bungalows bieden u voldoende privacy.

Prachtig uitkijkend op de rivier, kunt u in de lounge en het restaurant van een drankje en een goede kwaliteit eten genieten.

Galdessa Camp is niet omheind, waardoor het wild vrij door het camp kan lopen. Vanzelfsprekend wordt het camp bewaakt.