Tsavo West National Park

 Severin Safari Camp

38

Op een mooie locatie in Tsavo West ligt het mooie Severin Safari Camp. Het camp is niet omheind, waardoor het wild er vrij rond kan lopen. U wordt daarom ’s avonds begeleid naar uw tent.

De 21 ruime safaritenten zijn comfortabel ingericht, en hebben allemaal een overdekte veranda waar u kunt genieten van het uitzicht. Daarnaast beschikt het camp over 4 luxe junior suites, voorzien van een aparte zitkamer, een zonneterras met ligstoelen en een privé patio waar u ongestoord buiten kunt douchen. De 2 exclusieve executive suites bieden nog meer luxe, zo hebben ze een verhoogd veranda zonnedek met prachtig uitzicht, alsook een ligbad.

Severin heeft een heerlijk verhoogd zwembad met ligstoelen. Bij het zwembad ligt de Kenbali Spa en een fitness tent. Verder is er een giftshop, een kleine bibliotheek en een bar.

Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd, de lunch en het diner zijn a-la-carte. Het eten is van zeer goede kwaliteit. ‘s Avonds kunt u genieten van een kampvuur, dichtbij de bar.

Het camp biedt WiFi services aan haar gasten.

 Kilaguni Serena Safari Lodge

36

Prachtig gelegen aan een drinkplaats ligt deze Kilaguni Serena Safari Lodge, de eerste lodge die in Kenia in een nationaal park gebouwd is. Het uitzicht vanuit de lodge is fantastisch. Om dieren te zien hoeft u eigenlijk niet op safari, vele dieren komen drinken bij de drinkplaats die hier bij de lodge ligt. Daarnaast heeft u een mooi uitzicht op de vulkanische Chyulu Hills, en als het helder weer is, de Kilimanjaro daarachter.

De lodge heeft 51 standaard kamers, die vrij eenvoudig maar comfortabel ingericht zijn. Alle kamers hebben een privé veranda waar u van een mooi uitzicht kunt genieten. Daarnaast heeft de lodge 5 luxueuze suites.

De lodge beschikt verder over een zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen, een giftshop, en een mooi aangelegde bar met uitzicht op de drinkplaats.

Het eten in het restaurant wordt afwisselend in buffetvorm of keuzemenu geserveerd, en is van erg goede kwaliteit. Het restaurant is erg mooi aangelegd. Vaak verzorgt een gitarist achtergrondmuziek tijdens het diner. Na het diner worden regelmatig lokale dansoptredens geregeld door de lodge.

De lodge beschikt verder over spa faciliteiten, WiFi en een business centre.

 Voyager Ziwani Safari Camp

  

Voyager Ziwani ligt op een mooie locatie, aan de Sante rivier, in een private conservancy aan de westkant van Tsavo West. Met een beetje geluk (en helder weer) heeft u hier zicht op de Kilimanjaro. Vaak zijn er krokodillen, nijlpaarden en schildpadden te zien bij de rivier.

Ziwani Camp bestaat uit 25 safari tenten. Uw tent is gezellig ingericht met houten vloer en badkamer met douche en toilet. Vanaf uw eigen veranda met zitje kunt u vaak dieren zien.

Vanuit het camp kunt u kosteloos een gamewalk en nacht gamedrive maken, een leuke ervaring!

 Rhino Valley Lodge

37

Hoger gelegen op een mooie lokatie in de Ngulia Hills, biedt de Rhino Valley Lodge een mooi uitzicht over de vlaktes van Tsavo West.
De lodge heeft 6 selfcatering banda’s, 6 standaardkamers en 10 rock kamers. De kamers zijn eenvoudig maar gemoedelijk ingericht.
Verder beschikt de lodge over een bar, de Tree Bar, en een restaurant, van waaruit u een mooi uitzicht heeft op de lagergelegen vlakten en drinkplaatsen voor het wild.
’s Avonds kunt u genieten van een kampvuur.