3-daagse NDOVU Safari

ndoveTijdens deze safari vanaf de kust ziet u twee van Kenia’s bekendste zuidelijk gelegen parken. Allereerst vertrekt u naar Tsavo West waar u een dag verblijft. Uw safari vervolgt naar Tsavo East National Park, beroemd om haar grote kuddes rode olifanten, Mudanda rock en Yatta Plateau. Na Tsavo East rijdt u vervolgens weer terug naar de kust.

Een mooie safari voor wie vanaf de kust graag ook kennis wil maken met beide kanten van het Tsavo National Park!

 Prijsinformatie op aanvraag

Dag 1: Mombasa – Tsavo West
Na een vroeg ontbijt wordt u opgehaald in uw hotel. U rijdt naar Tsavo West National Park, onderdeel van het grootste nationale park van Kenia. Tsavo West bestaat uit heuvelachtige savannen met acaciabossen, zwarte lavagebieden, en in het noorden de Ngulia Hills; steile rotsen met hoge pieken, waar op de achtergrond de Kilimanjaro met haar besneeuwde toppen bovenuit steekt.
U arriveert op tijd voor de lunch in uw lodge/tented camp. In de namiddag zult u op de eerste gamedrive gaan, op zoek naar de BIG FIVE!
’s Avonds diner en overnachting in de lodge/tented camp.

Overnachting, op basis van volpension:
Type A: Rhino Valley Lodge
Type B: Severin Safari Camp

Dag 2: Tsavo West – Tsavo East

2Vandaag verlaat u Tsavo West en gaat u naar het andere deel van het grote Tsavo National Park; Tsavo East, bekend vanwege de “red elephants”. Zij hebben hun kleur te danken aan de rode aarde in dit gebied. U zult zien dat het landschap in Tsavo East heel anders is dan in Tsavo West; het bestaat uit vlak savannelandschap met baobab bomen en lage struiken.
U gaat ’s ochtends vroeg op gamedrive waarna u terugkomt in uw lodge/tented camp voor het ontbijt. Daarna verlaat u het park.
U arriveert op tijd voor de lunch in uw lodge/tented camp in Tsavo East.
In de namiddag gaat u op safari.
’s Avonds kunt u genieten van het diner en de overnachting in uw lodge/tented camp.

Overnachting, op basis van volpension:
Type A: Ashnil Aruba Lodge
Type B: Galdessa Camp

Dag 3: Tsavo East – Mombasa
De laatste dag van uw safari is aangebroken. Na een ochtend gamedrive en ontbijt verlaat u het park. Met hopelijk mooie herinneringen en avonturen op zak reist u vandaag terug naar de mooie kust van Kenia.

EINDE VAN DE REIS