3-daagse TOPI Safari

topiDit 3-daagse flying arrangement biedt u de mogelijkheid om vanaf de kust kennis te maken met het wereldberoemde Masai Mara wildreservaat.

 Prijsinformatie op aanvraag

Dag 1: Mombasa – Masai Mara
U vertrekt vandaag naar de prachtige Masai Mara, een van de mooiste wildreservaten van Kenia. Bekend vanwege de wereldberoemde “Migration”, de jaarlijkse trek van miljoenen zebra’s en gnoes tussen de Serengeti in Tanzania en Masai Mara in Kenia. Dit prachtige schouwspel speelt zich vooral af in de maanden juli tot en met oktober. Maar ook de andere maanden van het jaar is de Masai Mara een absolute aanrader. De heuvelachtige savanne, uitgestrekte grasvlakten, acacia bomen en rivieren waaronder de Mara River, maken het een reservaat met prachtige landschappen en uitzichten. Maar natuurlijk vooral de grote aantallen wilde dieren die leven in de Masai Mara, maken het een “must to see”!
U wordt na het ontbijt opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven gebracht, waar uw vliegtuigje naar de Masai Mara op u wacht. Bij aankomst in de Mara wordt u opgehaald door een landcruiser van uw tented camp. Uw gamedrive begint al zodra u wegrijdt vanaf het vliegveldje! Tijdens de rit naar uw tented camp kunt u alvast genieten van de omgeving en de dieren.
Na check-in kunt u genieten van een lekkere lunch, waarna u in de namiddag op safari gaat.
U verblijft in het tented camp op basis van een package. U dient er rekening mee te houden dat de gamedrives gedeeld zijn met andere gasten van het camp. Er zijn 2 gamedrives per dag inbegrepen in de prijs.

Overnachting, op basis van volpension:
Type A: Mara Sarova Game Camp
Type B: Governors Camp
Type C: Mara Intrepids Luxury Camp (bij dit tented camp zijn 3 gamedrives per dag inbegrepen in de prijs)

Dag 2: Masai Mara
topi2U kunt de hele dag genieten van al het moois dat de Masai Mara te bieden heeft. U gaat bij type A en B 2 keer op safari vandaag, bij type C 3 keer. Tussen de safari’s in kunt u genieten van de omgeving en de faciliteiten in het mooie tented camp.
Optioneel kunt u een bezoek brengen aan een Maasai dorp, u kunt dit regelen in uw camp. Daarnaast zijn er nog andere activiteiten te boeken indien gewenst, zoals natuurwandelingen, extra safari’s, etc. Voor meer informatie kunt u hiervoor terecht bij de receptie.

Overnachting, op basis van volpension:
Type A: Mara Sarova Game Camp
Type B: Governors Camp
Type C: Mara Intrepids Luxury Camp (bij dit tented camp zijn 3 gamedrives per dag inbegrepen in de prijs)

Dag 3: Masai Mara – Mombasa
De laatste dag van uw safari is aangebroken. U verlaat vandaag de Masai Mara per vliegtuigje. Met hopelijk mooie herinneringen en avonturen op zak reist u vandaag terug naar de kust van Kenia.

EINDE VAN DE REIS