4-daagse MALIKA Special

malikaspecialEen uniek arrangement in ons programma. Vanaf de kust kunt u in 4 dagen kennis maken met de prachtige Masai Mara en het Amboseli National Park, aan de voet van de Kilimanjaro.

 Prijsinformatie op aanvraag

Dag 1: Mombasa – Amboseli National Park
day1U vertrekt vandaag naar het mooie Amboseli National Park, gelegen aan de voet van de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Amboseli staat bekend om haar grote kuddes olifanten. Daarnaast leven er veel leeuwen, giraffes, zebra’s en gnoes, alsook verschillende apensoorten, jakhalzen, antilopen, hyena’s en vele soorten vogels.
Amboseli is daarnaast het thuisland van de Maasai bevolking.
U wordt na het ontbijt opgehaald bij uw hotel en naar de luchthaven gebracht, waar uw vliegtuigje naar Amboseli National Park op u wacht. Bij aankomst in Amboseli wordt u opgehaald door een landcruiser van uw lodge. Uw gamedrive begint al zodra u wegrijdt vanaf het vliegveldje! Tijdens de rit naar uw lodge kunt u alvast genieten van de omgeving en de dieren.
Na check-in kunt u genieten van een lekkere lunch, waarna u in de namiddag op safari gaat.
U verblijft in de lodge op basis van een package. U dient er rekening mee te houden dat de gamedrives gedeeld zijn met andere gasten van de lodge. Er zijn 2 gamedrives per verblijf inbegrepen in de prijs.

Overnachting, op basis van volpension:
Type A: Ol Tukai Lodge
Type B: Amboseli Serena Lodge

Dag 2: Amboseli National Park – Masai Mara
Na een ochtend gamedrive en het ontbijt, verlaat u de lodge/tented camp, en wordt u naar de airstrip gebracht. U vertrekt naar de Masai Mara. Bij aankomst wordt u opgehaald door een landcruiser van uw tented camp.
U kunt in het camp genieten van een lunch, waarna u in de middag op safari gaat. Uw verblijf is op basis van een package. U dient er rekening mee te houden dat de gamedrives gedeeld zijn met andere gasten van het camp. Er zijn 2 gamedrives per dag inbegrepen in de prijs van type A, en 3 gamedrives per dag bij type B.

Overnachting, op basis van volpension:
Type A: Mara Sarova Game Camp
Type B: Mara Intrepids Luxury Camp

Dag 3: Masai Mara
55U kunt de hele dag genieten van al het moois dat de Masai Mara te bieden heeft. U gaat bij type A 2 keer op safari vandaag, bij type B 3 keer. Tussen de safari’s in kunt u genieten van de omgeving en de faciliteiten van het mooie tented camp.
Optioneel kunt u een bezoek brengen aan een Maasai dorp, u kunt dit regelen in uw camp. Daarnaast zijn er nog andere activiteiten te boeken indien gewenst, zoals natuurwandelingen, extra safari’s, etc. Voor meer informatie kunt u hiervoor terecht bij de receptie.

Overnachting, op basis van volpension:
Type A: Mara Sarova Game Camp
Type B: Mara Intrepids Luxury Camp

Dag 4: Masai Mara – Mombasa
De laatste dag van uw safari is aangebroken. U verlaat vandaag de Masai Mara per vliegtuigje. Met hopelijk mooie herinneringen en avonturen op zak reist u vandaag terug naar de kust van Kenia.

EINDE VAN DE REIS