4-daagse TWIGA Safari

twigaTijdens deze safari vanaf de kust ziet u drie van Kenia’s bekendste zuidelijk gelegen parken. Allereerst vertrekt u naar Tsavo East waar u een dag verblijft. Uw safari vervolgt naar Amboseli National Park, beroemd om haar grote kuddes olifanten, met op de achtergrond de Kilimanjaro. U kunt hier een dag genieten van dit mooie park. Via Taita Hills rijdt u vervolgens weer terug naar de kust.

Een zeer complete safari voor wie vanaf de kust graag ook mooie wildparken wil bezoeken!

 Prijsinformatie op aanvraag

Dag 1: Mombasa – Tsavo East
Na een vroeg ontbijt wordt u opgehaald in uw hotel. U rijdt naar Tsavo East National Park, onderdeel van het grootste nationale park van Kenia. Dit park is onder andere bekend vanwege de “red elephants”, die hun kleur te danken hebben aan de rode aarde in dit gebied. Het landschap bestaat uit vlak savannelandschap met baobab bomen en lage struiken.
Na binnenkomst in het park krijgt u al het echte safarigevoel en u rijdt rustig naar uw accommodatie. U arriveert op tijd voor de lunch in uw lodge/tented camp in Tsavo East.
In de namiddag gaat u op safari op zoek naar de BIG FIVE.
’s Avonds kunt u genieten van het diner en de overnachting in uw lodge/tented camp.

Overnachting, op basis van volpension:
Type A: Ashnil Aruba Lodge
Type B: Galdessa Camp

Dag 2: Tsavo East – Amboseli National Park
twiga2Vandaag verlaat u Tsavo East en gaat u naar Amboseli National Park.
Amboseli ligt aan de voet van de Kilimanjaro, de hoogste berg van Afrika. Amboseli staat bekend om haar grote kuddes olifanten. Daarnaast leven er veel leeuwen, giraffes, zebra’s en gnoes, alsook verschillende apensoorten, jakhalzen, antilopen, hyena’s en vele soorten vogels.
Amboseli is daarnaast het thuisland van de Maasai bevolking.
U arriveert aan het begin van de middag bij uw lodge/tented camp, op tijd voor de lunch.
In de namiddag zal u op safari gaan.
‘s Avonds kunt u genieten van het diner en de overnachting in de lodge/tented camp, waar u verblijft op basis van volpension.

Overnachting:
Type A: Sentrim Amboseli Camp
Type B: Amboseli Serena Lodge

Dag 3: Amboseli National Park – Taita Hills
taita hills2Na het ontbijt vertrekt u richting Taita Hills Wildlife Sanctuary. Taita Hills is een privé reservaat, grenzend aan Tsavo West National Park. U arriveert op tijd voor de lunch. In de namiddag gaat u op safari op zoek naar leden van de BIG FIVE in Taita Hills!
’s Avonds kunt u genieten van het diner en de overnachting in de lodge, waar u verblijft op basis van volpension.

Overnachting:
Type A: Lions Bluff Lodge
Type B: Sarova Saltlick Lodge

Dag 4: Taita Hills – Mombasa
De laatste dag van uw safari is aangebroken. Na een ochtend gamedrive en ontbijt verlaat u het reservaat. Met hopelijk mooie herinneringen en avonturen op zak reist u vandaag terug naar de mooie kust van Kenia.

EINDE VAN DE REIS