Almanara Luxury Resort ★★★★★ Deluxediani

Het zeer exclusieve Almanara Luxury Resort is gelegen aan het prachtige witte zandstrand van Galu Beach. Galu Beach is onderdeel van Diani Beach, de stranden in dit deel zijn erg rustig.
Het resort ligt in een mooie tropische tuin met palmbomen.

Het resort bestaat uit 6 executive villa’s. De villa’s hebben een oppervlakte van maar liefst 380 m2, en zijn geschikt voor max. 6 personen. De villa’s bestaan uit een prachtige woon- en eetkamer op de begane grond en 3 slaapkamers met badkamer op de eerste verdieping. Buiten is er een mooie grote veranda, bovenop de villa’s is er een dakterras dat prachtig zicht biedt over zee. Verder is er een keuken, televisie met dvd speler, gratis WiFi en airconditioning.

Tijdens uw verblijf in Almanara Resort heeft u een persoonlijke kok, hij bespreekt ‘s ochtends het dagelijkse lunch- en dinermenu met u. U kunt zowel in uw eetkamer alsook op de buitenveranda ontbijten, lunchen en dineren, waarbij u wordt bediend door uw persoonlijke ober/butler. U heeft ook uw eigen huishoudster.

Het resort beschikt verder over een mooi gemeenschappelijk zwembad, een Jacuzzi, Spa, tafeltennis, tafelvoetbal en een watersport centrum. Vlakbij het strand bevindt zich de Sails Beach Bar en Restaurant.

U verblijft in Almanara Luxury Resort op basis van All Inclusive. Hierbij is het volgende inbegrepen: 3 maaltijden per dag, water, soft drinks, bier, huiswijn, persoonlijke kok, butler en huishoudster en chauffeur services binnen Diani Beach. Niet inbegrepen zijn de Spa behandelingen, watersporten, was service en de Sails Beach Bar & Restaurant.