Waterlovers Beach Resort ★★★★diani

Waterlovers Beach Resort ligt aan het mooie zandstrand van Diani Beach, zo’n 35 km ten zuiden van Mombasa.

Het kleinschalige resort bestaat uit 8 cottages en een villa. De cottages zijn sfeervol en in Swahili stijl ingericht. Alle cottages bieden een veranda of balkon met zeezicht, een kingsize bed met klamboe, badkamer met douche, airconditioning, ventilator, audiostation voor iPhone/iPod en andere MP3 spelers, WiFi, kluisje en een lokale SIM-kaart welke u kunt gebruiken in uw eigen mobiele telefoon gedurende uw verblijf. De cottages liggen direct aan het strand. U kunt met max. 3 personen in een cottage verblijven.
De villa biedt plaats aan max. 8 personen. Op de benedenverdieping zijn 2 airconditioned slaapkamers met eigen badkamer, op de bovenverdieping zijn ook 2 kingsize bedden te vinden, met een derde badkamer. Verder is er een veranda, eetkamer en volledig ingerichte keuken. U kunt kiezen of u zelf wilt koken, in het beach restaurant wilt eten, of graag gebruik wilt maken van een persoonlijke chefkok.

Het resort heeft een mooi schilpadvormig zwembad, privé strand met ligbedden en parasols, een beach bar en een goed restaurant aan het strand. In het Waterlovers beach house kunt u een gratis snorkel uitrusting en een kajak lenen. Dichtbij het hotel ligt een professioneel watersport centrum.

U zult in dit resort een persoonlijke service en een ongedwongen sfeer ervaren. U kunt hier verblijven op basis van bed & breakfast, halfpension of volpension.