Serengeti Zuid / Ndutu

 Kenzan Camp Ndutu – Zuid Serengeti

      

Kenzan Ndutu Migration Camp is gelegen in Ndutu area, ten zuiden van de Serengeti. Het mobiele tented camp volgt de gnoe migratie en bevindt zich tussen december en maart in Ndutu.

Het camp bestaat uit 15 comfortabele safari tenten. De safari tenten zijn en-suite en mooi ingericht. Er is een veranda voor de tent waar u kunt genieten van de Ndutu vlaktes. Het team is erop gericht de gasten een plezierig verblijf te geven en de chef zal u voorzien van lekkere maaltijden.

‘s Avonds kunt u nog even nagenieten bij het kampvuur dat door het camp wordt aangestoken.

 Ang’ata Camp Ndutu – Zuid Serengeti

      

Ndutu Ang’ata Migration Camp is gelegen bij Lake Ndutu in Ndutu area, ten zuiden van de Serengeti. U verblijft in een van de 12 comfortabele safari tenten. De safari tenten zijn en-suite en mooi ingericht, waardoor het een luxe maar toch outdoor gevoel geeft. Er is een overdekte veranda voor de tent waar u kunt genieten van de Ndutu vlaktes. Het team is erop gericht de gasten een plezierig verblijf te geven en de chef zal u voorzien van heerlijke maaltijden.

Het camp in Ndutu is geopend van december t/m maart.

 Ndutu Safari Lodge – Zuid Serengeti

      

Ndutu Safari Lodge is rustig gelegen in het zuidoosten van het Serengeti ecosysteem; Ndutu. De lodge is mooi gelegen tussen de acacia bomen en struiken. Ndutu Safari Lodge bestaat uit 34 cottages welke gemaakt zijn van lokale materialen. De ruime kamers hebben allen een veranda met uitzicht op het Ndutu meer. De kans dat de dieren uw veranda passeren is groot.

In het restaurant kunt u genieten van goede maaltijden die voor u bereid worden door de chefs.

‘s Avonds wordt een kampvuur aangestoken door de lodge.