Lake Manyara

 Lake Manyara Serena Safari Lodgelodge

De mooie Lake Manyara Serena Safari Lodge is prachtig gelegen. Vanuit de lodge heeft u een panoramisch uitzicht over de Great Rift Valley en het Lake Manyara.

De 67 kamers zijn verdeeld over verschillende rondavels met twee verdiepingen. De kamers zijn ruim en bieden allen een veranda met zitje, waarvandaan u een mooi uitzicht heeft over het meer.

De lodge beschikt verder over een mooi zwembad, met poolbar en prachtig uitzichtspunt. Lake Manyara Serena Lodge heeft een gezellige bar en een restaurant waar u van een heerlijk buffet kunt genieten. Na het diner worden er vaak culturele dansen georganiseerd door de lodge.
Verder is er een giftshop, zijn er massage mogelijkheden, en worden er WiFi services aangeboden door de lodge.

 Maramboi Tented Camplodge

Het Maramboi Tented Camp ligt tussen Lake Manyara en Tarangire National Park. Het camp ligt in een open weidse grasvlakte met veel palmbomen, met mooi uitzicht over de Rift Valley. Er zijn vaak gnoes en zebra’s te zien vanuit het camp.

Het camp beschikt over 40 ruime en sfeervolle safari tenten, gebouwd op houten platforms. Vanaf uw grote veranda kunt u genieten van het uitzicht op de omgeving.

Overdag kunt u ontspannen bij het mooie zwembad met ligbedden. Ook kunt u kosteloos deelnemen aan een safari wandeling vanuit het camp, een leuke ervaring!

Het hoofdgebouw bestaat uit een lounge met grote houten veranda, en het restaurant. ‘s Avonds wordt er een kampvuur gemaakt. U verblijft in Maramboi tented camp op basis van All-Inclusive; lokale drankjes zijn inbegrepen.