Ngorongoro Conservation Area – Karatu

 Karatu Simba Lodge

Karatu Simba Lodge - Malika Travel  Karatu Simba Lodge - Malika Travel  Karatu Simba Lodge - Malika Travel
In de hooglanden van Karatu ligt de Simba Lodge. Vanuit de lodge heeft u een mooi zicht op de Ngorongoro Forest. De lodge wordt omringd door landbouwgronden, u bevindt zich even in het boerenleven van Tanzania.

De cottages zijn mooi en sfeervol ingericht, en beschikken alle over een veranda met zitje met een fijn uitzicht op de omgeving.

De lodge beschikt verder over een mooi aangelegd zwembad met ligbedden, een goed restaurant en een bar en lounge met WiFi services.

 Rhotia Valley Tented Lodge

lodge

In de hooglanden nabij Karatu ligt de kleinschalige Rhotia Valley tented lodge. Van zonsopgang tot zonsondergang heeft u vanaf de brede houten veranda van de lodge een schitterend uitzicht.
Bij Rhotia Valley vindt u een bijzonder warme en typisch Afrikaanse sfeer en persoonlijke service.
Met een verblijf in deze lodge levert u een bijdrage aan het welzijn van de kinderen in het aangrenzende Children’s Home. U kunt een bezoek aan het weeshuis brengen tijdens uw verblijf in deze lodge.

De 15 tenthuisjes zijn comfortabel en sfeervol ingericht, en beschikken alle over een veranda met zitje. U heeft een mooi uitzicht op de omgeving.
De lodge beschikt verder over een mooi zwembad met wijds uitzicht, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen.

De maaltijden die in het restaurant worden geserveerd zijn van goede kwaliteit, en de groenten en kruiden komen vrijwel alle uit de eigen moestuin van de lodge. Na het diner kunt u nagenieten in de gezellige bar met openhaard.

De lodge biedt WiFi services aan haar gasten.

 Endoro Lodge

lodge

Endoro Lodge is mooi gelegen in de heuvels, en biedt een fantastisch uitzicht op de Ngorongoro Highland Forest. De lodge ligt in het Karatu gebied.

De 20 ruime chalets van de lodge zijn mooi ingericht, en bieden een zithoek met openhaard, ruime badkamer met bad evenals een buitendouche. Vanaf uw grote veranda heeft u een mooi uitzicht op de omgeving.

Verder beschikt de lodge over een gezellige bar met openhaard, curio shop, en een restaurant dat de maaltijden afwisselend in buffetvorm en als menu serveert.

 Tloma Lodge

serengeti

De kleinschalige Tloma Lodge is gelegen in de Ngorongoro Highlands, aan de rand van een vallei. Vanuit de lodge heeft u een mooi uitzicht over een koffieplantage, de oostkant van de Ngorongoro Crater en een waterval. De lodge ligt in een prachtig aangelegde tuin.

De 36 bungalows zijn ruim en mooi ingericht, en hebben een zithoek met openhaard. Vanaf de veranda heeft u een mooi zicht op de omgeving.

De lodge beschikt verder over een verwarmd zwembad met ligbedden en parasols, een grote lounge en het restaurant met terras. De maaltijden worden in buffetvorm geserveerd, en de groenten komen uit de moestuin van de lodge.

 Ngorongoro Farm Houselodge

Op slechts korte afstand van de Ngorongoro Crater ligt het Ngorongoro Farm House. Het authentieke farmhouse ligt in een mooie landelijke omgeving in het Karatu gebied.

Het hotel heeft 52 zeer ruime bungalows, welke verspreid liggen in de mooie tuin. De kamers zijn sfeervol ingericht, en beschikken over een apart zitgedeelte met openhaard, een grote badkamer en een veranda met zitje met uitzicht over de tuin en koffieplantage.

Verder beschikt het hotel over een zwembad, een ruime lounge en terras, en een restaurant waar de maaltijden in buffetvorm geserveerd worden.

Vanuit het hotel kunt u onder andere een wandeling maken naar een nabijgelegen plantage.