Selous Game Reserve

 Rufiji River Camplodge

Mooi gelegen aan de oevers van de Rufiji River ligt het Rufiji River Camp. U heeft een fantastisch uitzicht over de rivier vanuit het camp, in de rivier baden vele krokodillen en nijlpaarden!

Het camp beschikt over 14 tenten; 11 classic tents en 3 suites. Alle tenten liggen langs de rivier, vanaf uw veranda heeft u een mooi uitzicht. De tenten zijn ruim en luxueus ingericht en zijn gebouwd op houten platforms. De suites bestaan uit 2 tenten en hebben een klein prive zwembad op de grote veranda. De suites zijn ook ideal voor families.

Het camp heeft verder een zwembad, waar u overdag heerlijk kunt ontspannen. Ook is er een mooie lounge waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht over de rivier. U kunt hier ook genieten van de mooie zonsondergang. Het restaurant van het camp serveert goede maaltijden.

Naast de normale game drives per jeep kunt u hier ook bootsafari’s en wandelsafari’s maken, een unieke belevenis!

 Siwandu Camp (voorheen Selous Safari Camp)siwandu

Prachtig gelegen aan de Rufiji River en de oever van het Nzerakera meer ligt het luxueuze Siwandu Camp. De afgelegen ligging van het camp temidden van een zeer wildrijk deel van Selous Game Reserve maakt uw verblijf in dit camp een unieke ervaring. Het camp is niet omheind, en vaak loopt er wild door het camp, een absolute bush experience!

De 13 zeer luxe safaritenten zijn gebouwd op een houten platform, en bieden een prachtig uitzicht over de rivier. Iedere tent heeft een kingsize bed, een mooie badkamer met dubbele wasbak en buitendouche, en een grote veranda met zitgedeelte. De tenten bieden veel privacy.
Het camp is verdeeld in een North en South camp, beide delen met een eigen restaurant, bar (beide op een verhoogd platform), kleine bibliotheek en een zwembad. Het North Camp kan exclusief worden geboekt met een minimum van 4 tenten.

Het camp beschikt over een uitstekende keuken en een goed uitgeruste bar.

Naast de normale game drives per jeep kunt u hier ook bootsafari’s en wandelsafari’s maken, een unieke belevenis!

 Selous Impala Campselous

Het kleinschalige en sfeervolle Selous Impala Camp is gelegen aan de Rufiji River. Het camp is niet omheind. Er lopen vaker wilde dieren door het camp, een leuke ervaring! 

De 8 ruime safaritenten zijn op een houten platform gebouwd en zijn rustig gelegen in de schaduw van palm- en tamarindebomen. De tenten zijn comfortabel ingericht en hebben alle een veranda met uitzicht over de Rufiji River.

Het camp beschikt verder over een zwembad, een grote veranda met bar en een restaurant, alle met prachtig uitzicht over de rivier. ‘s Avonds wordt een kampvuur aangestoken, u kunt hier nog nagenieten van de safari.

Naast de normale game drives per jeep kunt u hier ook bootsafari’s en wandelsafari’s maken, een unieke belevenis!