Tarangire National Park

 Maramboi Tented Camplodge

Het Maramboi Tented Camp ligt tussen Lake Manyara en Tarangire National Park. Het camp ligt in een open weidse grasvlakte met veel palmbomen, met mooi uitzicht over de Rift Valley. Er zijn vaak gnoes en zebra’s te zien vanuit het camp.

Het camp beschikt over 40 ruime en sfeervolle safari tenten, gebouwd op houten platforms. Vanaf uw grote veranda kunt u genieten van het uitzicht op de omgeving.

Overdag kunt u ontspannen bij het mooie zwembad met ligbedden. Ook kunt u kosteloos deelnemen aan een safari wandeling vanuit het camp, een leuke ervaring!

Het hoofdgebouw bestaat uit een lounge met grote houten veranda, en het restaurant. ‘s Avonds wordt er een kampvuur gemaakt. U verblijft in Maramboi tented camp op basis van All-Inclusive; lokale drankjes zijn inbegrepen.

Een prachtig camp wanneer u op safari gaat in Tarangire National Park!

 Tarangire Simba Lodge

    

De Tarangire Simba Lodge is mooi gelegen dichtbij de Sangaiwe Gate van Tarangire National Park. Vanuit de lodge is er zicht op Lake Burunge.

De ruime safari tenten zijn mooi ingericht, en staan op een verhoogd platform. Alle tenten hebben comfortabele bedden, een badkamer, kleedruimte, een buitendouche en een veranda waar u kunt genieten van het uitzicht op de wildernis en Lake Burunge. Vaak zijn er dieren te zien vanuit het camp.

De gemeenschappelijke ruimten van de lodge zijn onderling verbonden met houten loopbruggen. Er is een zwembad met zonneterras, en een uitkijktoren waarvandaan u een mooi zicht heeft op de omgeving en de Rift Valley.

 Sangaiwe Tented Lodge

Sangaiwe Tented Lodge - Malika Travel Sangaiwe Tented Lodge - Malika Travel Sangaiwe Tented Lodge - Malika Travel

De Sangaiwe Tented Lodge ligt op 1km afstand van de gate naar het Tarangire National Park. De lodge is prachtig gelegen. Vanuit de lodge is er een mooi uitzicht over Lake Burungi en de Great Rift Valley.

De lodge beschikt over 8 sfeervolle safari tenten, gebouwd op houten platforms. Vanaf de grote veranda kunt u genieten van het uitzicht op de omgeving. De lodge heeft een zwembad, een goed restaurant en een bar/lounge.

 Tarangire Safari Lodge

lodge

De Tarangire Safari Lodge ligt in het noordelijk deel van het Tarangire National park. U heeft vanuit de lodge een fantastisch uitzicht op de Tarangire River, waar vaker wilde dieren komen drinken. Het biedt een van de meest spectaculaire uitzichtspunten van het land. Vanaf de veranda kunt u de vele dieren in het park onder u zien, waaronder vele olifanten.

De lodge beschikt over vrij eenvoudige tenten, alsook een aantal luxere bungalows, gebouwd in de vorm van een Masai hut. Alle accommodaties hebben een veranda met zitje.

Verder heeft de lodge een mooi zwembad, waar u overdag lekker kunt ontspannen, een giftshop, massage faciliteiten en yoga.
U kunt een drankje drinken in de lounge/bar, en de maaltijden worden in buffetvorm geserveerd in het open restaurant.

De lodge biedt WiFi services aan haar gasten.

Optioneel kunt u een nacht game drive boeken bij de lodge, een leuke belevenis!