The Sands at Nomad ★★★★ +

  

Het kleinschalige The Sands at Nomad boutique hotel is gelegen aan het langgerekte witte strand van Diani Beach. Het hotel wordt omgeven door een bos en vele palmbomen.

Het is een heerlijke plek om na te genieten van een mooie safari!

The Sands at Nomad beschikt over 37 kamers, onderverdeeld in 10 sea breeze kamers, 6 onlangs gerenoveerde ocean view kamers, 7 beach cottages, 1 beach cottage superior suite, 3 ocean view superior suites, 1 junior suite en 1 master suite.

Alle stijlvolle kamers zijn verschillend ingericht en voorzien van een ensuite badkamer, haardroger, airconditioning, minibar, kluisje, satelliet-tv, telefoon en internetaansluiting.

The Sands at Nomad heeft een goed restaurant, gelegen aan het strand, en een mooie beach bar. U kunt hier genieten van heerlijke maaltijden met een prachtig uitzicht op zee. In het hotel is een verblijf op basis van logies ontbijt, halfpension of volpension mogelijk.

Het resort heeft een watersportcentrum waar excursies te boeken zijn, zoals snorkelen, duiken, kitesurfen, windsurfen, kajakken, waterfietsen of diepzeevissen. In het hotel is ook een kleine fitnessruimte en een Spa.

Bij het zwembad en in de tuinen van het resort kunt u heerlijk genieten van een welverdiende vakantie!

Wilt u alvast een kijkje nemen op het strand van The Sands at Nomad? Zie hier de webcam bij het hotel: http://www.dianieye.com