Mapenzi Beach Resort ★★★★

 Mapenzi Beach Resort ★★★★

      

Het All Inclusive Diamonds Mapenzi Beach Resort ligt aan Kiwengwa Beach, de noordoost kant van Zanzibar. Het resort biedt comfortabele kamers in Oost-Afrikaanse stijl. Het resort ligt aan het strand en is als een dorpje tegen de heuvel gebouwd. Op het prachtige strand kunt u uren slenteren. De Oost-Afrikaans ingerichte kamers liggen verspreid over de tropische tuin, tussen de palmen in en op het zonnige strand. Er zijn zowel superior kamers als Beach villa’s.

Er zijn 4 restaurants, 2 bars en een spa. The Palm Restaurant (het hoofdrestaurant) organiseert elke week speciale thema-avonden en verzorgt een uitgebreid en erg goed ontbijt, lunch en diner. In pizzeria Nakupenda kunt u ‘s avonds genieten van verse pizza’s. De Ocean Reef Beach Grill is overdag geopend voor een lichte lunch op het strand. Restaurant Suli-Suli biedt visspecialiteiten in een romantische setting op het strand. Dit à-la-carte restaurant is niet inbegrepen in de All-Inclusive formule.

U kunt ontspannen bij het zwembad of deelnemen aan wateractiviteiten die worden georganiseerd door het watersportcentrum. Voor de liefhebbers van spa- en massagebehandelingen is er de Mvua Spa.

Mapenzi Beach Resort biedt een goede prijs-kwaliteitsverhouding op Zanzibar.