Ngorongoro Crater

 Ngorongoro Sopa Lodgeserengeti

De mooie Ngorongoro Sopa Lodge is gelegen aan de oostelijke rand van de Ngorongoro Crater. Vanuit de lodge heeft u een fantastisch uitzicht over de krater. U kunt hier genieten van prachtige zonsondergangen.

De 96 kamers van de lodge zijn ruim, kleurrijk en in Afrikaanse stijl ingericht. Ze hebben 2 queensize bedden en een serre met zithoek vanwaar u een mooi uitzicht heeft over de krater.
In het Lemala Hill Restaurant worden het ontbijt, de lunch en het diner geserveerd, afwisselend in buffetvorm en a-la-carte. Het restaurant alsook de Crater View Bar zijn gezellig en Afrikaans ingericht, beiden weer met een panoramisch uitzicht.
’s Avonds kunt u genieten van het haardvuur in de bar. Ook worden er geregeld lokale dansen georganiseerd door de lodge.

De lodge beschikt verder over een zwembad en biedt WiFi services aan haar gasten.

 Ngorongoro Serena Safari Lodgeserengeti

Prachtig gelegen op de kraterrand van de Ngorongoro Crater, ligt de Ngorongoro Serena Safari Lodge. De lodge is gebouwd van lokale riviersteen, en door de bouwwijze en de camouflagekleuren gaat de lodge compleet op in het landschap. De lodge is vrijwel onzichtbaar van een afstand.

De 75 kamers zijn allen op de kraterwand gebouwd, en bieden vanaf het balkon een mooi uitzicht op het amfitheater beneden: de Ngorongoro Crater. De kamers zijn comfortabel ingericht en hebben mooie Afrikaanse muurschilderingen.

De lodge beschikt over een gezellige bar en restaurant, mooi gedecoreerd met Maasai attributen zoals speren en doeken en gemoedelijke verlichting door muurlantaarns. Diverse haardvuren zorgen voor een gezellige sfeer. De maaltijden in het restaurant zijn in buffetvorm.
’s Avonds worden er vaak culturele dansen verzorgd door de lodge.

De lodge heeft verder een giftshop en biedt WiFi services aan.