Serengeti Noord

 Kenzan Mara Camp – Noord Serengeti

      

Kenzan Mara Tented Camp is een mobile tented camp gelegen in Noord-Serengeti, midden in de wildernis van Kogatende. Het camp is niet ver van de Mara River gelegen. Bekend van de rivercrossings van duizenden gnoes tijdens de migratie. De krokodillen en andere roofdieren wachtend op hun prooi!

Het camp bestaat uit 10 mooie safari tenten, met eigen badkamer. Geniet van fine dining in de restaurant tent, en een gezellig kampvuur ’s avonds bij het camp. Kenzan Mara kent een persoonlijke service en een gemoedelijke sfeer.

Het camp in Kogatende is alleen geopend tijdens de migratieperiode; van 1 juli t/m 31 oktober.

 Ang’ata Camp Bologonja – Noord Serengeti

      

Ang’ata Bologonja Camp is gelegen in noord-Serengeti. Vanuit het camp kunt u de Mara River in ongeveer een uur bereiken. Bekend van de rivercrossings van duizenden gnoes tijdens de migratie. De krokodillen en andere roofdieren wachtend op hun prooi!

Het camp bestaat uit 12 safari tenten, met eigen badkamer. Verder is er een lounge en restaurant tent aanwezig, en ’s avonds kunt u genieten van een kampvuur bij het camp. Vanuit uw tent kunt u vaak gnoes voorbij zien komen in de migratieperiode.

Het camp in Bologonja is alleen geopend tijdens de migratieperiode; van 1 juli t/m 31 oktober.